Как да сваля гадже – момче или момиче, което харесвам

Харесали сте си гадже и се чудите как да го свалите и да му кажете, но все не ви стиска или сте яко неуверени в себе си? Ама все пак много ви се иска вече да си имате гадже или да забиете точно това момче или момиче, което сте си харесали… ще трябва да направите няколко неща и да превъзмогнете себе си, защото иначе от самосеби си по-скоро нищо няма да стане, а ако си пропилеете шанса без да пробвате после може само да съжалявате.

Ето какви са нещата, които трябва да направите:

– изяснете си за пред себе си, че ще действате по въпроса или казано по друг начин се пускайте по течението и каквото ще да става. Всъщност това което може да стане е най-много да ви отрежат и приятелите да ви се усмихват известно време, но пък знайте и че шанса да се получат нещата са също не малки

– проучете човека който харесвате. Разберете какво обича, къде обича да ходи, каква музика слуша, в какви среди се събира. Ако може и разпитайте приятели за характера му, дали си пада по хора като вас и т.н.

– след като разберете горните неща си направете стратегия за успех. Опитайте се да движите с човека, който харесвате и да му правите приятно впечатление с интересите си, с държане и т.н.

– бъдете настоятелни и действайте. Ако не изразите чуствата си, този който харесвате няма как да знае, че го харесвате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.