Как да гледам порно без да ме хванат

Гледането на порно на домашния или на служебния компютър си е цяло изкуство, ако не искате да ви хванат.

Ако компютърът си е само ваш или сте си сам в офиса, май няма проблем, но когато споделяте домашния компютър с вашите или пък сте с много колеги в офиса е добре да се пазите.

Ето няколко прости правила, които може да следвате за да може да си гледате порно без да се притеснявате:

  •  Подредете стаята си или офиса така, че монитора ви да няма видимост веднага щом някой отвори вратата. Това се нарича порн-шуй техника, т.е. стаята е подредена така, че когато някой влезе, да не види нищо освен може би червената ви глупава физиономия и недай си боже нещо друго в ръката ви.
  • Когато теглите порно материали, било то филми, снимки или друго от торенти или пък разглеждате някой сайт, не забравяйте да изтривате историята на сваленото. В програмите за торенти давате таба за всички свалени файлове и триете порното. В браузърите пък има опция за изтриване на историята на бразуване. Това може да го правите веднага след като изтеглите файловете, да не вземето да забравите в еуфорията.
  • Самите свалени файлове – може веднага след като изгледате филма да го делийтнете или пък да си направите скрита папка, в която да събирате тези материали. Уиндоус има опция с която може да си направите някой папки скрити.
  • Някои видео програми пазят история на последно гледани видеа и файлове. Погрижете се да замаскирате и там това, което сте гледали.
  • Понякога и уиндоус пази следи за това, което сте гледали. Примерно в папка документс в старт менюто, се запазват последно разглежданите файлове и документи.
  • Не забравяйте администраторите на мрежите. Понякога те могат да филтрират трафика и да разбират къде сте влизали, откъде сте сваляли и въобще какви ги вършите на компа. Може да стане доста конфузно, ако цялата фирма разбере, че зяпате голотии, докато трябва да правите оная презентация за шефа примерно.

Ами май това са няколкото неща, които е добре да имате предвид за да прекриете следите си когато гледате порно вкъщи или в офиса и не искате да ви спипат със “свалени гащи”.

Сетих се за един виц (дано да е виц де), който бях чул… Един си зяпал порно в офиса, ама тъкмо отворил сайта и влиза шефа му. Той веднага на копчето и изгасил монитора, а от колонките на компютъра се чуло: “Добре дошли на първия български озвучен порно сайт! Приятно прекарване при нас.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.