Визитка – какво трябва да включва като контактна информация

Бизнес картичките са носители на контактна информация и обикновено се дават на бизнес партньори, клиенти или хора, с които искате да имате някакви бъдещи бизнес или други отношения.
Визитната картичка е важна част от вашата бизнес идентичност.Своите визитки може да поръчате вече и онлайн на адрес: print2day.bg. Тук бързо и лесно може да създадете сами своята визитка, да я персонализирате и да я поръчате. Също така може да изберете измежду много готови шаблони и дизайни за визитки, плакати, флаери, стикери, постери, календари и други печатни рекламни материали.
Визитките са карти, които носят определена информация (най-често бизнес контакти) за човек или компания. Те включват някои стандартни неща като: име, компания, лого на компанията, физически адрес, e-mail адрес, факс, телефони, уебсайт. Изброените неща са базовата стандартна информация, която може да има вашата визитка.
По желание, може да включите и друга информация, която смятате, че ще е полезна на хората, които получават вашата визитка. Такава информация би могла да бъде примерно банкова сметка, данни за вашата фирма, представителства и офиси на вашия бизнес и други.
По желание към начините за комуникация може да добавите и примерно скайп, фейсбук профил, туитър профил, линкедин и други. Всичко засиви от целта на визитките, имиджа, който искате да изградите и до колко официално искате да се представите или по-разчупено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.