Колко да са напомпани автомобилните гуми

August 27th, 2011 by

На този въпрос няма еднозначен отговор, защото зависи от доста неща: вида и тежеста на автомобила, предни / задни гуми, на какъв терен ще се кара и какви са метерологичните условия.
Принципно е известно, че предните гуми трябва да са малко по-напомпани от задните, защото на тях пада тежеста на двигателя.
Друго характерно е, че през зимата принципно го дават да се кара с по-меки гуми за да е по-добро сцеплението и респективно лятото с по-добре напомпани.
За всеки автомобил е различно на колко атмосфери трябва да са. Принципно при някои от автомобилите е изписано някъде по колата на колко трябва да са. Примерно около калниците или при капачката на резервоара. Потърсете дали няма.
Друго, което може да се провери е в техчническите ръководство, които идват със всеки автомобил, както и да се чекне в интернет за съответната марка какви са средните стойности за налягането на гумите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg