Как да стана добър шофьор

August 24th, 2011 by

Разбира се, че добър шофьор се става с практика. Просто трябва да карате повече и да минавате през различни ситуации, но пък трябва да имате и добра основа.
Първото, което можеда направите е да си припомните много добре закона и правилата за движение. Това е важно за да сте добър и уверен шофьор и да знаете в различни ситуация кой е прав и какво трябва да се прави.
Другото важно нещо е много добре да познавате своя автомобил. Това става с практика отново. Може да тествате автомобила си и в ралзични ситуации и малко по-екстремно каране на полигон или на широк и неизползваем път. Това е важно за да знаете във всеки момент какво може да очаквате от автомобила си.
Дръжте колата си в изправност. Периодично правете профилактика и проверявайте дали всичко по нея е ок и в изправност.
Бъдете толерантни на пътя. Отдавайте предимство на пешеходци, спазвайте правилата и се съобразявайте с другите участници в движението.
Накрая, но не на последно място – практика. Всичко идва с нея. Карайте колкото може повече и ще видите как нещата се подреждат. Не се страхувайте, спазвайте правилата и шофирайте разумно.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg