Какво е флашмоб

August 22nd, 2011 by

Флашмобът е предварително организирана група от хора, която прави някаква атракция или активност, обикновено на публично място.
Това е особен вид представление, разчитащо на случайна публика.
Това е доста използван похват нов похват за различни рекламни кампании, привличане внимание на много хора или просто за забавление. Обикновено се заснема и видея със събитието се качват в социалните мрежи от повечето “смаяни” гледащи.
Хората участващи във флашмоб обикновено се оргазнират през интернет и при някакъв сигнал изпълняват действията на предварително уговореното място. Обикновено на участниците не се заплаща и играят за удоволствие.
Има различни примери за яки флашбомове: замръзване на стотици хора и стоенето им неподвижни за 3-5 минуити на претъпкано с хора място, различни танци и хореографии и т.н.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg