Автоматична или ръчна скоростна кутия

August 24th, 2011 by

Въпросът за избор на автоматична или ръчна скоростна кутия си има плюсове и недостатъци в двата случая. Ще разгледаме от няколко различни ъгъла и ще се опитаме да сравним.
Първо като цена, ако трябва да се поправя е много по-изгодно автомобилът ви да е с ръчна скоростна кутия.
В градски условия или ако не се правите на състезател е много по-лесно да се шофира автомобил с автоматична скоростна кутия, но пък ако искате да се чуствате като истински шофьор, който всичко сам си прави е добре да е с ръчна.
Много по-”мързеливо” е управлението на автомобил с автоматична скоростна кутия, но пък казват, че когато караш автоматик, забравяш как се шофира иначе и може да е проблем, ако се качиш на кола с ръчна скоростна кутия. Действително съм виждал хора, които от автоматик сядат на друг автомобил и карат само на първа скорост без да се усетят да превключат. Вероятно малко опит и пак се свиква, но все пак.
Абе в крайна сметка и двете си имат предимства, както и недостатъци. За себе си трябва да прецените кое ще е добре. Ако не сте карали автоматик, може би е добре да вземете такъв автомобил и да тествате как ще е и дали ви устройва да покарате и след това да решите каква скоростна кутия да изберете.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg