Какво е 3D mapping и как се прави

June 26th, 2011 by

3D mapping може да кажем, че е технология при която се прожектира 3d изображение върху неравни повърнохости. Това позволява да се постингат много ефектни 3d картини и сюжети на места на които не сме предполагали, че може да видим подобно „зрелище“.

Този похват за сега не е широко използван и съм го срещал основно при изготвянето на рекламни 3d video-та представени при различни събития.
Наскоро вече и в България имахме първия 3d mapping, който беше направен върху народния театър „Иван Вазов“ от LG.

Eто уникално видео на събитието:

А тук може да видим едно друго клипче, което показва и как се изготвя такъв 3d mapping oт BMW в случая:

Вижте повече идеи за 3D проекти, 3D Printing и изобщо всякакви интерактивни презентации и проекти в уебсайта https://hd-room.com/.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg