Как да спечелим лесни пари или Лесен начин за правене на пари

как да правя лесни пари

Вероятно би могъл да планираш похарчването на малко експра пари, които си заработил допълно? Всеки може да го стори, колкото и трудно да ни изглежда понякога. Единставено от теб зависи и това до колко си упорит.
Ето няколко начина с които може да изкара някой лев за да си купиш нещо или да се позабавляваш:
• Връщане на вторични суровини. Ако сте под 18 години или пък просто сте решили да изкарате малко пари, може да се огледате за вехтории из вас и в мазето, които може да върнете и да спечелите малко пари.
• Участвай в различни платени анкети, проучвания и т.н. Някой компании и фирми за проучвания плащат малък хонорар на хора, които са готови да участват в проучване или да тестват някакъв продукт. Други компании плащат за таен клиент, който да проучва собствените им служители или работата на конкуренцията.
• Ако да започнете да купувате и продавате някои стоки в ebay или друг аукцион. Това ще ви изисква определено време, както и ще ви трябва малко опит, но ако хванете как стават нещата, може да си докарвате добри печалби
• Пишете онлайн или генерирайте съдържание – някои интернет компании предлагат възможност да работите за тях като модерирате, изготвяте съдържание, превеждате текстове или пишете статии за тях
• Започнете личен блог – ако откриете ниша или начин за монетаризация, може да си докарвате някакви пари от личния си блог.
Възможностите за докарване на допълнителни пари са много. Тук сме засегнали само няколко начина. Ако вие го правите по друг начин, може да споделите в коментар под статията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.