Как да взема оборудване на изплащане – всичко за лизинга

May 27th, 2011 by

Оборудването на лизинг е сравнително лесен и прост процес, който ако бъде пресметнат и извършен правилно, може да ви доведе много позитиви за вашия бизнес. Лизингът е чудесен начин за разрастване на вашия бизнес без да е нужна голяма инвестиция и затваряне на много пари на момента.
Взимането на неща на лизинг е практика в компании в много страни. Приблизително 40% от оборудването в икономиките е на лизинг, като 80% от компаниите използват такова лизингово оборудване.
Ето няколко примерни стъпки как може да вземем оборудване на изплащане:
• Изберете необходимото оборудване, което ще ви трябва и изберете продавач на това, което сте си набелязали. Може да направите някакъв рисърч дали няма нещо по изгодно или дали не може да получите по-добра оферта, за маркираното оборудване.
• Оценете каква сума ще ви трябва за да купите необходимото
• Подгответе основна информация за вашата компания. Тя ще ви е нужна за кандидастването за лизинга. Всеки фомуляр за лизинг изисква приблизително еднаква информация като:
o От колко време е вашата компания
o Фирмен банков акаунт и контактна информация
o Референции от компании с които сте работили, а понякога и гаранти за вашия лизинг
• Кандидаствайте. Вече знаете какво ви трябва и сте подготвили необходимата информация. Провете дали търговеца отдава на лизинг или си намерете лизингова компания с условията, които биха ви устройвали и кандидаствайте за отпускането на лизинга. Попълването на всички документи и отговора на самата компания дали ви одобрява или не лизинга може да отнеме известно време, така че го имайте предвид.
• Може да има три възможни отговора по кандидатурата ви за лизинг:
o Одобрен сте. Действайте съгласно договореното и довършете всички необходими документи по лизинга.
o Не се одобрен. Може да се опитате да намерите друга лизингова компания или банка, където да кандидаствате отново.
o Необходима е повече информация. В този случай подсигурете необходимата информация и изкчайте един от двата горни отговора.
• Когато сключите договора за лизинг, не забравяйте да следите клаузите и да покривате всички задължение навреме, за да имате добър кредитен рейтинг и за да не ви включат в списъци като лош кредитополучател.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg