Как се маха/почиства винетка или стикер за гражданска отговорност от стъклото

April 14th, 2011 by

Задължителните стикери, които трябват да бъдат залепени на предното ви стъкло са няколко.
Винетният стикер или познат още като винетка е задължително да бъде залепен на предното стъкло на автомобил при движения извън населено място и по пътища обозначени, че изискват такъв винетен стикер. Освен винетка, задължително е на стъклото да имате залепени и стикер за гражданска отговорност и минат годишен технически преглед.
Не трябва да се държат стикери, които са с изтекла дата, т.е. на стъклото трябва да има само актуални стикери.
Хубаво, но като дойде време за махане на старите стикери, понякога настава ужас. За нищо на света не пробвайте с остър предмет: ключове, острието на нож или поне бъдете много внимателни, защото може да надраскате стъклото.
Ето какво може да направите за да махнете по лесно стария стикер:
1. На бензиностанциите се продават малки специални шпатулки за стикери. Те са с острие, което ви помага лесно да отстраните стария стикер без да си изпочупите ноктите или надраскате стъклото. Попитайте за тях. Струват между 2-3 лева.
2. При премахване на стикера, преди това го навлажнете с мокра кърпа. По-въможност да е намокрена с топла вода. Изчакайте малко и действайте.
3. След премахване на винетката с мократа кърпа почистете добре стъклото от останалите парченца и лепило.
4. Може да почистите стъклото с препарат за стъкла.
5. Преди да залепите новата винетка или стикер, бъдете сигурни, че старата е почистена добре и стъклото е сухо.

Ако не ви се занимава, на повече автомивки вече предлагат тази услуга срещи 1-2-3 лева.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg