Как да целуваме страстно. Целувка с език

April 1st, 2011 by

<Целувката е нестествен начин да покажете на някой своите чуства към него. Да изразите любовта и страстта си.
Всеки трябва да знае как да се целува страстно и да запали другия, защото така ще може да изразявате любовта си по-добре.
Знаете ли как да се целувате? Веднага ви даваме няколко съвета, които могат да са ви от ползва:

1. Едно от най-важните неща е да сте почистили устата и зъбите си. Трябва да сте уверени, че дъхът ви е ок. Ако трябва вземете дъвка.

2. Когато сте уверени и усещате, че момента е дошъл, леко се приближете до другия. НЕ бързайте, особено ако ви е за първи път.

3. Допрете устните си и ги разтворете леко.

4. Когато усетите, че другия приема целувката ви, започнете леко да движите устните.

5. Може да пробвате да вкарате леко езика в устата на вашия партньор, като се опитате да срещнете неговия. Целувката с език се нарича френкса целувка.

6. За да е по страстна целувката, не оставяйте едиснтвената зона на контакт да е устата. Докосвайте ръцете си, допрете тела и се прегърнете.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

One Response to “Как да целуваме страстно. Целувка с език”

  1. Таня says:

    става така продължавайте да се целувате

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg