Как да спрете да се срамувате или да бъдете срамежлив

April 12th, 2011 by

Срамът и несигурността в собствените си способности, когато сте с някой, който харесвате е нещо нормално, когато нямате опит. Да се срамувате е нещо нормално и няма защо да се притеснявате от това, че го показвате като: почервенявате, държите се глупаво или си глътвате граматиката.
Все пак ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да се научите да не се срамувате:

1. Вярвайте в себе си – трябва да поработите върху самочуствието си и да се научите да си вярвате. Трябва да харесвате себе си.
Има различни упражнения с които да сторите това, но най-важното, просто имайте по-високо самочуствие.

2. Друго полезно нещо е да осъзнаете, че и другите са хора като вас. Няма от какво да се притеснявате и просто се дръжте естествено, когато сте в компания на други.

3. Да не ви пука. Да, бъдете себе си за втори път. Когато сте себе си, чуствате се уверени и го показвате, вдъхвате по-голямо доверие в останалите.

4. Усмихвайте се и бъдете забавни. Гледайте положително на живота и избягвайте да се затваряте в себе си. Стремете се да бъдете по-социални.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg