стикер гражданска отговорност

Как да си направя застраховка Гражданска Отговорност

April 21st, 2011 by

Гражданската отговорност е застраховка за притежателите на автомобили. Тя е със задължителен характер и не може да управлявате автомобил, без сключена гражданска отговорност.
Застраховката “Гражданска отговорност” цели обезщитяване на имуществени и неимуществени вреди свързани с притежаването и използването на моторно превозно средство.
Какво става ако шофирам без сключена застраховка “Гражданска отговорност” или с изтекла такава?
При спиране и проверка от КАТ и установяване, че нямате задължителната застраховка, следва отнема на талона и невъзможност за управление на автомобила, както и глоба от 100 до 1000 лева.
Цените на гражданската отговорност са различни при различните застрахователни компании, а и са различни в зависимост от кубатурата на автомобила, тонажа при товарните автомобили, броя застраховани места и други.
Как да си направите застраховка “гражданска отговорност”:
1. Изберете застрахователната компания, която да ви сключи гражданската отговорност. Може да се ориентирате по цена, допълнителни предлагани екстри, симпатии към дадената компания и други.
2. Отидете в клон на компанията или повикайте мобилен застраховател.
3. Попъленете полицата заедно със застрахователя заплатете и вземете нужните документи и стикери.
4. Залепете стикера на гражданската отговорност на предното стъкло на автомобила, както е указано от обратната му страна (там има инструкции). ЩЕ ви дадат освен полицата и зелено талонче, което трябва да стои при останалите документи на автомобила, които се изискват при проверка.
5. Следете кога ще изтече гражданската ви отговорност и не забравяйте да я подновявате навреме.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg