първа среща

Как да поканите момиче / момче, което харесвате на среща

April 15th, 2011 by

Харесали сте си някой, но все не намирате сили или удобен момент да го поканите да се видите. Може и причината да е просто, че не смеете за да не ви откаже. Това е, често срещано, особено ако нямате много опит във връзките.
Не се притеснявайте. Има как да се оправи, само трябва да имате малко повече воля и да потренирате себе си. Ще синтезираме няколко съвета за това как да надмогнете себе си и да пристъпите към поканата за среща:
1. Преди всичко не се притеснявайте. Така не си помогате. Ако превъзмогнете това, всичко друго ще е по-лесно. Знам, че не е лесно, но наистина е така. Просто, ако не действате така или иначе от само себе си няма как да стане.
2. Не се плашете от отказ. Вероятността да ви отрежат винаги я има, но намерете начина според това кой е човека който сте си харесали.
3. Бъдете оригинални и преди да поканите човека се опитайте да му се харесате и да му направите добро впечатление. Ако го спечелите, шанса да ви отреже е доста по-малък.
4. Ако имате възможност поразпитайте приятели й/му, какво е отношението й/му към вас. 🙂

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg