как да остлабна

Как да отслабна

April 7th, 2011 by

Наднорменото тегло е проблем за много хора в наше време. Затова именно решихме да започнем рубриката Стил точно с тази тема.
В интернет и не само съществуват хиляди диети, трикове, курсове за отслабване и може би всеки ви дава акъл как да свалите някой друг килограм или още повече ви дава надежди, че ще изглеждате перфектно. Ние тук ще се въздаржим да правим това, но ще дадем няколко стъпки, които ако спазвате би трябвало да се чуствате добре в тялото си и кой знае, може да свалите някой друг килограм със следния не толкова сложен и строг режим:

1. Създайте си хранителни навици. Всеки знае, че е добре да се яде по малко, но често. Не се тъпчете и не се ограничавайте в едно обилно ядеене на ден. Разделете си храната в 4-5-6 ядения, като три са основни.

2. Не преяждайте. Хапвайте толкова, колкото да заситите глада си.

3. Поинтересувайте се от това какво ядете и какво ви дава то на организма като енергия, калории. Изпозлвайте някой калкулатор за калории и разберете за вашето тегло, колко калории трябва да приемате. Съберете малко повече информация за хранителните режими и по-специално какви храни да избягвате.

4. Правете упражнения и спортувайте. Спортът е разковничето към добрата визия. Изберете вашия и го практукувайте: дали фитнес, каране на колело, плуване или просто упражнения, знайче че трябва да спортувате за да изглеждате добре.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg