кредитна карта

Всичко за кредитните карти

April 18th, 2011 by

Кредитните карти се отличават от дебитните карти по това, че при кредитните карти нее харчите спестените си вече пари, а ползвате одобрен кредитен лимит от банката, който ще трябва да връщате, след като го усвоите.
Приемайте кредитните карти като малък кредит, който вече сте изтеглили и сумата която усвоите по него, ще трябва да бъде възстановена по-късно.
Условията на различните банки са различни, но най-общо повечето предлагат определен лимит, за който трябва да кандидаствате според дохода ви и други показатели. Освен това повечето банки взимат лихва само върху изтеглената от лимита сума, изискват месечно погасяване на процент от взетата сума и имат годишни лихви за обслужване на картата.
Сумата, която сте усвоили не може да надвишава кредтиния ви лимит, одобрен от банката издател на кредитната карта.

Ето какво трябва да гледате при избора на банка и условия на кредитната карта:
1. Запознайте се с всички условия на банката за издаването на картата: лихва, кредитни лимити, такси за теглене от банкомат, такси за обслужване на картата
2. Сравнете офертите на различни банки – обикновено в условията на конкуренция, може да се намери най-изгоднат оферта.
3. Проверете при консултант на банката за какъв лимит приблизително е възможно да кандидаствате и си направете сметка дали ви устройва или не.
4. Проверете и се запознайте добре с датите за внасяне на месечните вноски и как да използвате картата.

Иначе с кредитна карта може да плащате различни стоки и услуги в повечето търговски обекти вече, за теглене на пари от банкомат, за интернет разплащания, за плащане в заведения и други.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg