Нова квартира – обзаведена или не

March 20th, 2011 by

Стои и въпросът дали квартирата, която вземете да е с обзавеждане или не. Отговорът отново може да варира. Ако сте склонни да давате повече пари за наем, може да вземете добре обзаведена и доста сносна квартира. В повечето случаи обаче, апартамените, които се отдават са старички и съответно мебелите в тях са тези, които хазяите вече не ползвт в домовете си. В този случай май е по-добре без мебели.

Достатъчно е само да има горе долу една оборудвана кухня и в останалите стаи да са добри настилките и таваните. Важно е също да е добра и банята.

За не много пари, може да си закупите мебелите, които са ви необходими. Независимо дали нови или втора употреба, в повечето случаи тези мебели ще са по-добро решение от старите мебели, които може да “наследите”.

Къде да търсите мебели? Има големи хипермаркети за мебели, в които могат да се намерят доста изгодни оферти.

Едно примерно обзавеждане на студентска стая примерно, би излязло около 700-1000лева. В това се включва легло (около 400 лева), бюро (около 100 лева), стол (около 100 лева), гардероб (около 150 – 200 лева). Посочените цени са съвсем реални. Наскоро закупувах посочените мебели от Айко в София.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg