Как да успеем на Forex пазара

March 21st, 2011 by

Форекс търговията е доста популярна и с времето става все популярна, като ежедневно се купуват и продават валути за милиарди долари. Този пазар е шанс за много хора да си докарат някакви допълнителни доходи, но и много от тях губят парите си.
При търговията с валути е добре да се спазват някои правила за да сме поне малко по-успешни в търговията и да минимизираме риска максимално.
1. Обърнете внимание на стойностите на валутите в целия свят. Британската лира и щатския долар са най-често търгуваните валути, както и японската йена и швейцарския франк. Промени в стойността между тези валути често става постепенно.
2. Опитайте се да следите световните новини и да прогнозирате как те ще се отразят на валутите
3. Може да се запознаете и с техническия анализ и да следите графики на избраната валутна двойка
4. Изберете си някоя форекс стратегия и се придържайте към нея
5. Слагайте стопове на вашите поръчки за да лимитирате риска.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg