webcam

Как да инсталирам и използвам уеб камера

March 31st, 2011 by

Уеб камерата вече си е необходим аксесоар за вашия компютър, а скайп и други подобни програми, спомагат за не само обмена на съобщения и файлове, а и за видео/аудио връзка между два и повече компютъра.
Цените на уеб камерите вече са доста ниски и се предлагат всякакви модели, при които инсталацията в повечето случаи е лесна като детскта игра.

Стъпки при инсталация на уеб камера:

1. Разопаковайте и поставете камерата на подходящо място около компютъра.

2. Свържете кабела на камерата в usb устройството на вашия компютър.

3. Камерата би трябвало да е дошла с инсталационен диск. Сложете го в във вашето дисково устройство и следвайте инструкциите на инсталация. Най-често има помощник за инсталация, който ви помага много бързо да минете през инсталацията.

4. След като камерата е инсталирана, стартирайте софтуера, който се е инсталирал при инсталацията и направете допълинтелни настройки. Ако няма инсталиран софтуер, може да стартирате skype и да пробвате да стартирате видео разговор.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

2 Responses to “Как да инсталирам и използвам уеб камера”

  1. lina says:

    vinagi kato se probvam da puhna kabela izdava 1 zvuk i ni6to ne stava 🙁

  2. zeri6 says:

    ami az nqmam takiv disk kakvo da pravq

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg