Как да изтрия скайпа си (скайп акаунт)

Скайп (Skype) e услуга позната като Voice over Internet Protocol (VoIP). Той спомага за провеждане на разговори, както и размяна на текстови съобщения между два копютъра, свързани с интернет връзка.
Както номалните телефонни услуги, така и скайп предлага различни планове за говорене, като текстовите съобщения от компютър към компютър са безплатни.

В тази статия ще засегнем въпроса за изтриване на скайп акаунт или ето какво трябва да направите, ако искате да изтриете скайпа си:
1. Отворете сайта Skype.com и се логнете в него / влезте с вашето потребителско име и парола от скайп акаунта ви.
2. Отидете на линка Subscription settings от дясната страна и го кликнете.
3. Кликнете на Cancel subscription в ляво на страницата. На следващя прозоре, системата ще ви ппита дали сте сигурни в канселирането, натиснете Yes бутона. Ще бъдете прехвърлени към финална стъпка.

8 thoughts on “Как да изтрия скайпа си (скайп акаунт)

  1. опитвам се да си изтрия акаунта по начина по който обяснявате, но когато вляза в http://www.skype.com никъде не виждам от дясната страна subscription settings

  2. Направих всичко както е описано по горе, но никъде на открих и аз subscription settings нито в лявата, нито в дясната страна, нито някъде в самата страница. Моля, дайте точно описание или ако е невъзможно изтриването на акаунт, поне не пускайте лъжлива информация.

  3. лесно стана с изтриването на акаунта ми точно за 10 минути разговор с админа ( а незнам английски) спреводача на гугал :)) супер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.