Как да изберем имот

March 12th, 2011 by

Щеше ми се тук в сайта за безмислици с икономически тагове, днес да си говорим за изборът и по-специално за избора на имот. Какво трябва да гледаме като избираме имот? Дали квадратурата на имота. Как се определя реалната жилищна площ и как се определят общите части? Как да теглим ипотечен кредит и как да изберем най-добрия брокер за нашия имот? В кои квартали е добре да се живее.
За съжаление сега не ми се пише по-горните въпроси, а по-скоро ми се говори за самия избор като такъв. Казват, че възможността да избираш е хубаво нещо, но понякога избора ни глези. Готови сме да се откажем от шансовете, които съдбата ни поднася просто ей така, защото имаме право на избор и може да се откажем към момента.
Навярно всекидневно сте изправени пред всякакви избори и правите някои от тях дори без да се замислите. Част от изборите си правите на база опит, друга част правите импулсивно, а понякога избирате заради самия избор.
Ще ми се да се замислил за това от което се отказваме, когато избираме едно или друго нещо. Несъмнено вероятно не винаги правим точния избор.
Спирам с тези свободни мисли и ви оставям да избирате 😉

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg