Как да изберем имот

Щеше ми се тук в сайта за безмислици с икономически тагове, днес да си говорим за изборът и по-специално за избора на имот. Какво трябва да гледаме като избираме имот? Дали квадратурата на имота. Как се определя реалната жилищна площ и как се определят общите части? Как да теглим ипотечен кредит и как да изберем най-добрия брокер за нашия имот? В кои квартали е добре да се живее.
За съжаление сега не ми се пише по-горните въпроси, а по-скоро ми се говори за самия избор като такъв. Казват, че възможността да избираш е хубаво нещо, но понякога избора ни глези. Готови сме да се откажем от шансовете, които съдбата ни поднася просто ей така, защото имаме право на избор и може да се откажем към момента.
Навярно всекидневно сте изправени пред всякакви избори и правите някои от тях дори без да се замислите. Част от изборите си правите на база опит, друга част правите импулсивно, а понякога избирате заради самия избор.
Ще ми се да се замислил за това от което се отказваме, когато избираме едно или друго нещо. Несъмнено вероятно не винаги правим точния избор.
Спирам с тези свободни мисли и ви оставям да избирате 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.