Какво да избера – квартира или общежитие

March 20th, 2011 by

Бил съм на общежитие само в началото на моето судентство и то за една година. Следващите години съм бил само на квартири.
Бих казал, че и двете си имат своите плюсове и минуси.
Плюспвете на общежитието са изключително ниската (символична цена), многото нови приятели там и възможностите за яки купончета. За други плюсове сега не мога да се сетя.
В общежитието в повечето случаи е доста мизерно. Надявам се скоро всички студентски общежития, а и студентските градчета да ги пооправят и малко от малко да заприличат на стабилни места за живеене.
В общежитието няма самостоятелност. Обикновенно в стаите са натъпкани по 2-3 студента, а те не са много големи.
Колкото до кварите – при всички положение си търсете нещо без хазяи. Мнооого рядко се случва да се живее с хазяи и те да се окажат готини хора. Повечето са гадни бабички и дядовци, които само гледат как те прецакат и да ти вземат пари, бъркат ти се във всичко и.. абе не е добра идея да се живее с хазяи.
Цените на квартирите са доста по високи и ако изберете квартира, трябва да имате гарантиран приход, с който да си я плащате. Освен това отделно са и всички сметки и консумативи, които някъде достигат като сума, колкото наема.
Абе и двете трябва да се пробват. Ако сте суденти, първи курс е добре да започнете с общежитие. Така много по-бързо ще навлезете в нещата и ще намерите много нови приятели, а за по-натам може да се ориентирате с колеги и приятели и да намерите квартира.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg