агенция за недвижими имоти

За и против агенциите за имоти при покупка или наемане на жилище

March 20th, 2011 by

Агенциите взимат пари за услуга, която често пъти не заслужава тези пари. Рядко ще попаднете на добър агент, който ще си свърши работа добре.

Като тръгна да си търся квартира и имам чуството, че който не пожелал, той не се е хванал да продава и отдава имоти под наем. На какви ли не агенти съм случвал.

Моето мнение е че ако може да се избегне агенцията, то тя трябва да се избегне. 50% от първия наем често пъти са си сериозна сума, а ако искат и пари за огледите… да, някои агенции искат пари само да те заведат на оглед – транспортни разходи – 5 – 10 лева някъде. Абе живо пахосване на пари си е.

Може да погледнете предната ми публикация за другите начини за търсене на апартамент под наем. Там съм описал всичко.

Ако все пак се наложи да ползвате агенция, може да пробвате следния трик: Уговаряте си оглед. Гледате апартамента и казвате, че ще помислите. Тръгвате си заедно с агента, но като се разделите се връщате веднага в апартамент и се договаряте директно с хазяина. Рисковано си е, ама спестявате петдесет процента от наема – комисионна за агенцията.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg