институт по франкофония

Специализирани курсове за преквалификация на служители

May 24th, 2022 by

Все повече хора се интересуват от различни видове квалификация. А това е страхотно и означава, че хората търсят развитие.

Специализираният институт на Франкофонията по администрация и мениджмънт (СИФАМ), е институт на Университетската агенция на Франкофонията (AУФ) и предлага магистърски програми, с продължителност на обучението 1 година, на големи френски и белгийски университети. И разбира се, дава много добра възможност за добра професиоална кариера.
Студентите, които идват от страните от Централна и Източна Европа е добре да знаят, че обучението се субсидира от AUF. Също така се осигуряват стипендии от българското правителство и други международни организации. И още нещо важно: предоставя се възможността за провеждане на курсове по френски, на място, с цел подобряване на нивото преди началото на учебната година.

Франкофонски институт предлага също и сертифицирани специализирани курсове за преквалификация на служители по различни модули.

Вижте повече в сайта на СИФАМ.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg