5N1AZ2MHXFN211087

Нисан предлага много сигурни коли

December 21st, 2016 by

Казват, че идеалът не трябва да бъде подобряван. Но инженерите на автоконцерна  Nissan смятат, че е по-добре да има подобрения. Специалните версии на Nissan Qashqai и Nissan X-Trail го потвърждават. Последните им версии включват разширен набор от опции, най-новите комуникационни технологии, системи за безопасност, мултимедия на Nissan Connect и система за кръгово оглеждане с въртяща се камера за задно виждане.
Nissan Qashqai City 360 е “обзаведен” с ярки светодиодни фарове, чиято сила е близка до тази на слънчевата светлина. Предната и задна броня правят колата по-силна от танк и я защитават от най-силни удари. Забележителна е телеметричната охранителна  GSM-система, с помоща на която шофьорът може да следи преместването на колата чрез смартафон или таблет. Което не дава никакъв шанс на крадците. Комплектът включва и съвременна автосигнализация “Пандора”.
Другата интересна специална версия – Nissan X-Trail Arctic 360 вече се е превърнал в легенда, благодарение на своята надеждност, висока проходимост и технологичност. В него има всичко – от интелигентна система за задвижване на всички колела до необикновени възможности за пълен кръгов прегред от шофьора на видимостта около колата. Новият Nissan X-Trail в комплект с Arctic 360 е модерен джип с допълнителни опции, които правят шофирането приятно и безопасно. Това са и изключително функционалните зимни гуми и предварителното загряване с GSM-модул, с който може да се затопли двигателят и купето, без да се напуска дома. В допълнение са летите стоманени джанти и мултимедията Nissan Connect. Така Nissan X-Trail Arctic 360 е напълно готов за всякакви изненади на пътя, които може да поднесе зимата.
Според експертите от Dekra новите поколения джипове на японците не показват отклоненията и проблемите на своите предшественици. Отстранени са проблемите с кормилната уредба, а спирачната система е още по-стабилна заради голямата тежест на колите. Все още се явяват някои проблеми с електрониката, но става въпрос за единични случаи. Подобно е положението и с лошото регулиране на светлините, което също се регистрира сравнително рядко. Това се потвърждава и от експертите в големия сайт за авточасти autodoc.bg, където има богат избор за моделите на Nissan.

Нисан предлага много сигурни коли
Гласувай

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, консултации за различни уеб проекти, управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2018 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Web and SEO | SEO / ORM | SEO services | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg | Книжарница | Игра | Красотата | Наръчници | Real Estate