Нисан предлага много сигурни коли

December 21st, 2016 by

Казват, че идеалът не трябва да бъде подобряван. Но инженерите на автоконцерна  Nissan смятат, че е по-добре да има подобрения. Специалните версии на Nissan Qashqai и Nissan X-Trail го потвърждават. Последните им версии включват разширен набор от опции, най-новите комуникационни технологии, системи за безопасност, мултимедия на Nissan Connect и система за кръгово оглеждане с въртяща се камера за задно виждане.
Nissan Qashqai City 360 е “обзаведен” с ярки светодиодни фарове, чиято сила е близка до тази на слънчевата светлина. Предната и задна броня правят колата по-силна от танк и я защитават от най-силни удари. Забележителна е телеметричната охранителна  GSM-система, с помоща на която шофьорът може да следи преместването на колата чрез смартафон или таблет. Което не дава никакъв шанс на крадците. Комплектът включва и съвременна автосигнализация “Пандора”.
Другата интересна специална версия – Nissan X-Trail Arctic 360 вече се е превърнал в легенда, благодарение на своята надеждност, висока проходимост и технологичност. В него има всичко – от интелигентна система за задвижване на всички колела и необикновени възможности за пълен кръгов прегред от шофьора на видимостта около колата до най-малките детайли кто автостъкла, огледала и т.н. Новият Nissan X-Trail в комплект с Arctic 360 е модерен джип с допълнителни опции, които правят шофирането приятно и безопасно. Това са и изключително функционалните зимни гуми и предварителното загряване с GSM-модул, с който може да се затопли двигателят и купето, без да се напуска дома. В допълнение са летите стоманени джанти и мултимедията Nissan Connect. Така Nissan X-Trail Arctic 360 е напълно готов за всякакви изненади на пътя, които може да поднесе зимата.
Според експертите от Dekra новите поколения джипове на японците не показват отклоненията и проблемите на своите предшественици. Отстранени са проблемите с кормилната уредба, а спирачната система е още по-стабилна заради голямата тежест на колите. Все още се явяват някои проблеми с електрониката, но става въпрос за единични случаи. Подобно е положението и с лошото регулиране на светлините, което също се регистрира сравнително рядко. Това се потвърждава и от експертите в големия сайт за авточасти autodoc.bg, където има богат избор за моделите на Nissan.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg