Самота - причини за нея

Сериозна или несериозна връзка

April 10th, 2014 by

В днешни дни, никой не притиска двойките да се женят веднага и много хора чакат подходящия момент за сватба в края на своите 20 или началото на 30-те си години. Някои предпочитат първо да се наживеят, а други просто искат да са сигурни, че правят правилния избор, а не грешка.

И жените, и мъжете се радват на свободата да се оглеждат по-дълго, за да си подберат партньор, без да бъдат повлиявани от някакви странични фактори. Мъжете обичат да пробват с повече от 1 жена, докато жените предпочитат да се наслаждават максимално на вниманието от отсрещната страна.

И двата пола харесват спокойствието и личното си време с приятелите. И жените, и мъжете ценят връзка, която не е ангажирана с запознаства със семействата на двамата, включително и вътрешните им драми. Много по-приятно за тях е да си релаксират вкъщи в уединение.

И двата пола използват времето, когато не са във връзка, за да преосмислят приоритетите си и да се фокусират в професионалното развитие. Освен това, винаги можете да поработите извънредно, ако не сте ангажирани със задължения към семейството или половинката.

Когато сте във връзка, Вие трябва да успявате да намерите златната среда, както и да правите компромиси от типа на кой филм да гледате, дали да отидете на автомобилно състезание или на разпродажба за антики, на кое парти да отидете. В такива случаи нито единият, нито другият е щастлив. Ако сте неангажиран, постъпвате по своя си начин винаги.

И мъжете, и жените ходят по срещи по-дълго време преди сватбата и защото нямат друг избор. Понякога това е нужно, за да срещнете своята половинка!

Тези няколко фактора са може би само малка част от нещата, които ни увличат и с които свикваме, а след това ни е трудно да се отърсим от тях и да влезем в нова и по дълга ангажираща връзка.

Вероятно може да изброяваме причини до утре и пак да не можем да изчерпим всички причини, поради, които хората избягват ангажиращите връзки и респективно в един момент момент усещат, че не всичко е наред или се чувстват самотни. Разбира се всичко е на психологическа основа. Истината е, че при всички варианти, трябва да се чувстваме добре със себе си на първо място и след това да сме ок с половинката, която сме за да се получават нещата.

Много хора си мислят, че сериозните връзки ограничават свободата или поне те възпираш да правиш много неща, но истината е, че всичко това е въпрос на договорка и разбиране с партньора. За да се получи стабилна връзка, трябва да се говори много и постоянно с другия. Да знаем той как се чувства и какви са неговите желания и потребности. Само така могат да се изградят истински и сериозни отношение и доверие между двамата.

 

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg