Как да я караме по-полека

Как да кажете на приятеля си, че искате да забавите нещата

April 3rd, 2014 by

Всяка връзка се движи с различна скорост. Някои се развиват доста скоростно, но други пък се движат по-бавно, а останалите се забавят след изключително бурно и бързо начало. Като цяло, всеки вид развитие е ок, ако и двамата сте на една вълна. Проблемът идва, когато той поиска да ускори нещата, но Вие не. Колкото и трудно да Ви звучи, ще трябва да му споделите и своята гледна точка.

Дайте си време да осмсислите собствените си чувства. Помислете си каква за Вас е идеална връзка и какво е необходимо за нея. Направете си списък, ако така ще Ви е по-лесно да съберете мислите си.

Направете си план как ще се срещнете с приятеля Ви на хубаво и познато местенце като например любимия Ви парк, сладкарница или там, където обичате да прекарвате време заедно.

Уверете се, че приятелят Ви е съсредоточен в това, което казвате. Хванете ръката му или поставете своята длан върху неговата с любящ жест. Придържайте се към директен контакт очи в очи.

Кажете му, че искате сериозно да поговорите. Бъдете решителни и мили, но и убедителни.

Споделете му, че според Вас връзката Ви се движи твърде бързо. Обяснете му накрато защо се чувствате така, за да го накарате да разбере, че това е обмислено решение.

Опишете му идеалното за вас развитие на Вашата вързка или му назовете онези неща, които искате да Ви се случат, докато сте заедно.

Припомнете на приятеля си, че Ви е грижа за него и, че това не е причина за искане да сложите край на вързката си, а нещо, което просто Ви тревожи.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg