Коктейл Black eye – Алкохолен коктейл

April 14th, 2013 by

Black eye е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Black eye е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Black eye, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Black eye, трябва да си набавите следните продукти:

1 1/2 oz. Vodka
1/2 oz. Blackberry brandy

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

In a mixing glass half-filled with ice cubes, combine both of the ingredients. Stir well. Strain into a cocktail glass.

Освен cocktail Black eye, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2018 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg