Коктейл King kong – Алкохолен коктейл

March 1st, 2013 by

King kong е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл King kong е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл King kong, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл King kong, трябва да си набавите следните продукти:

2 oz. White rum
1/2 Banana
1 oz. Banana liqueur
1 oz. Malibu
1 Splash Orange juice
3 oz. Pineapple juice
2 tbs. 151 proof rum
1/2 can Crème de coconut
1 Maraschino cherry
1 tsp. Nutmeg
8 oz. Ice cubes

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Add all ingredients to a blender. Mix for 45 seconds on medium power. Serve with a cute umbrella and straw.

Освен cocktail King kong, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg