Коктейл Surf’s up – Алкохолен коктейл

February 27th, 2013 by

Surf’s up е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Surf’s up е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Surf’s up, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Surf’s up, трябва да си набавите следните продукти:

1/2 oz. Crème de banana
1/2 oz. Crème de cacao (dark)
5 oz. Pineapple juice
1 oz. Cream

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Blend ingredients until smooth, parfait glass garnish with an orange slice and cherry

Освен cocktail Surf’s up, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg