Коктейл Look At The Ceiling – Алкохолен коктейл

February 23rd, 2013 by

Look At The Ceiling е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Look At The Ceiling е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Look At The Ceiling, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Look At The Ceiling, трябва да си набавите следните продукти:

1 part Gin
1 part Vodka
1 part Blue curaçao
3 parts Orange juice
3 drops Angostura bitters
juice of Lemon
top up Ice (crushed)

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Pour vodka, gin into shaker with some crushed ice and pour into highball glass.
Pour in orange juice and angostura bitters

and top up with rest of crushed ice.

Gently pour blue curacao and juice of lemon into glass and enjoy!!

Освен cocktail Look At The Ceiling, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg