Колко струват татуировките – цена

January 7th, 2013 by

Татуировките било то временни или постоянни се приемат от едни и се отричат от други. За някои татуирането е начин на живот и изразяване.Ако и вие сте решили да направите първата си татуировка, може би искате да знаете малко повече за татуирането, цените, моделите и въобще как се случват нещата. В тази статия ще се опитаме да разясним малко от тези неща и да дадем някои съвет.

Първото, което наистина трябва да изясните за себе се е дали наистина искате да направите татуировка. Да живеете с картинка или надпис върху себе си до края на живота си.

Друго важно нещо е избора на самата картинка, къде да бъде тя, какво да бъде, какво да пише и така нататък.

Не на последно място е важно да изберете добър татуист и добро студио за татуиране. Това е важно не само заради качеството на самата рисунка и точно пресъздаване на рисунката върху вашата кожа, ами и от гледна точка на хигиена и правилно третиране на кожата при татуирането. Ако условията не са добри и инструментите не са подготвени и почистени, може по-късно раната да се инфектира.

tattooКолкото до цените на татуировките, те много зависят от горе изброените фактори. Колкото по-добър е татуиста и по-яко е неговото студио, материалите които използва, толкова разбира се ще е по-висока и цената. Цената се определя и то сложността и големината на картинката или надписа.

Грубо може да кажем че малък надпис или картинка с един цвят примерно могат да започнат от 20 – 30 долара и да стигнат до няколко хиляди.

В различните студиа в България цената на татуировките отново варира. В по-големите градове като София, Варна, Пловдив, цената на татуировка в студиата за татуиране започва от 60-80 лева за малка картинка или надпис и върви нагоре.

Разбира се в някои малки градове или отделни студиа, би могло да се намери и по-ниска цена.

Във всеки един случаи обаче е добре, когато избирате къде да се татуирате е хубаво да изберете лицензирано студио с професионални татуисти и добра хигиена в студиото. Все пак става въпрос за козметична процедура, което ще промени вашата кожа за цял живот.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2021 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg