Коктейл Long beach ice tea – Алкохолен коктейл

January 13th, 2013 by

Long beach ice tea е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Long beach ice tea е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Long beach ice tea, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Long beach ice tea, трябва да си набавите следните продукти:

0.5 oz. Vodka
0.5 oz. White rum
0.5 oz. Triple sec
0.5 oz. Gin
0.5 oz. Midori melon liqueur
1.5 oz. Cranberry juice

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Mix in highball glass over ice

Освен cocktail Long beach ice tea, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2020 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg