Какво е оптичен тунинг

November 5th, 2012 by

Тунинг са модификации на автомобила, които засягат външния вид, стила, промени по двигателя, купето и други елементи от автомобила.

Оптичният тунинг обхваща по-скоро външния изглед и интериор на колата. Той засяга модификации и промени по купето и вътрешен интериор на колата, чрез добавяне на различни елементи и модули, преправяне на елементи, работа с цветове, нестандартни материали, арт и други.

Оптичният тунинг има за цел да промени цялостния стил на автомобила или само акценти от него с цел да не наподобява той на стандартното серийно производство.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

One Response to “Какво е оптичен тунинг”

  1. bgtuner says:

    Промените по интериора би следвало да се включат към интериорния тунинг, който в някои от случаите може да е самостоятелен.

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg