Безплатна програма за редактиране и обработка на снимки

July 30th, 2012 by

Ако от време на време ви се налага да обработвате снимки, като например да ги преозрамерите, настроите яркостта, замаскирате или изрежете нещо, но в същото време не искате да давате пари за подобна програма или да ползвате нелегални, в интернет има много безплатни решения за това.
Тук ще представим няколко безплатни програми за обработка на изображения. Те са доста популярни и много хора ги използват в своята работа.

PhotoScape е първата програма за обработка на снимки, която ще представим. Тя се използва от много хора по света и те я препоръчват като любим редактор за изображения.
GIMP е друга особено популярно програма за обработка на снимки с отворен код. Първоначални е разработена за Unix/Linux системи, но след като може да се и в windows, тя си получава името “безплатният фотошоп”.
Paint.NET е друга много популярна програма за обработка на изображения. Разработена е във вашингтонския университет и продължава да се поддържа и разработва от студенти в този университет.
Която и от програмите да изберете може би ще ви трябва малко време да се научите и да свикнете да работите с тях. Добра идея и да прочетете някое ръководство в интернет как се ползва съответната програма.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg