Как се прави успешен интернет бизнес

May 10th, 2012 by

Щом сте попаднали на тази статия, то вероятно се интересувате от това как да сте успешни в интернет, как да продавате по-добре и въобще как да позиционирате бизнеса си в мрежата. Ако продължим в тази посока на мислене, то вероятно може да заключим, че и искате сами да поемете нещата в свои ръце или казано по друг начин да оптимизирате разходите си за влизане в интернет и съответно да сте по успешни там.

Ако горното е вярно за вас, то можем да кажем, че сте на прав път и да ви окуражим, че познаването на материята ще ви е в голям плюс и ще ви спести много много разходи и нерви.

Както бабите казват обаче, ще кажем и ние “не питай старило, а питай патило” и веднага ще ви запознаем с един човек, който е от над 15 години в интернет и има зад себе си над 160 проекта по които е работил. Негова е и най-успешната сделка в интернет за времето си и вероятно посещавате много от сайтовете по които е работил. Става дума за Александър Ненов – уеб предприемач, бивш уеб програмист, носител на престижната титла рицар на книгата и .. да спрем до тук.

Това което Александър Ненов направи е да се опита да събере и систематизира своя богат опит в изграждането на успешен уеб сайт и въобще цялостен интернет бизнес в една книга – наръчник за хора, които искат да започнат в интернет. Успя да го направи, разбира се и книгата се казва “На един клик разстояние”.

“На един клик разстояние” обхваща цялостния процес на изработка и промотиране на уеб сайт. Всичко това е подкрепено с много примери и добри и лоши практики. Според нас книгата идва в точния момент и наистина е безценно ръководство за един успешен уеб старт. Чете се на един дъх и несъмнено човек трябва да я има предвид, когато тръгват да инвестират.

Книгата показва не само как да направите всичко с минимални средства, но и показва от какво да се пазите, как да водите комуникация и преговори с програмисти и дизайнери, каква е логиката на нещата и как работи интернет и уебсайтовете и наистина всичко друго, което ви трябва.

Повече информация за книгата може да намерите на уебсайта на книгата – alexnenov.com. Там има и информация от къде може да я закупите.

Официалното представяне на книгата и възможност да се срещнете с автора й лично е на 10 май (четвъртък) от 18 часа в книжарница Хеликон във фоайето на Гранд хотел България в София.

 

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

One Response to “Как се прави успешен интернет бизнес”

  1. […] Как се прави успешен интернет бизнес @uni-muni.com […]

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg