facebook Как да си направя или скрия албумите и снимките само за приятели

January 26th, 2012 by

Фейсбук потребител съм от малко след създаването на фейсбук. Споделям някакви неща, но за времето съм си иградил навик за ограничанване доколкото може на нещата, които споделям. От време на време си преглеждам и настройките да видя дали нещо не се е показало.

Днес правих точно това. Изтрих си приложения, които имат достъп до моя профил и данни и които не ползвам. Прочетете тук как да изтриете или блокирате приложения, които не ползвате.

Друго нещо, което много ме изнерви днес е че дълго се лутах докато намеря от къде да си направя видимостта на албумите само за приятели, защото част от албумите и снимките ми се виждаха от хора, които не са ми приятели.
Ето как стана:
– цъкате на профила си
– под аватара ви има линк Снимки, който отваряте
– виждате албумите си и горе в дясно на албумите и снимките ви има един линк снимки, цъкнете го
– отварят се албумите и срещу името на всеки албум има бутони за настройка на видимостта. Ще трябва да промените еидн по един. Ако настройката е иконка на планетка, то това означава, че всички виждат албумите ви. Аз промених всичките си албуми на видими само за приятели.
Същото може да направите и с отделни снимки. Просто влизате в самия албум и под всяка снимка има бутоните за настройка на видимостта на снимка.
Гледайте профила си все едно човек, който не ви е приятел ви го вижда, докато регулирате всичките си видимости както желаете.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

One Response to “facebook Как да си направя или скрия албумите и снимките само за приятели”

  1. Elena says:

    А как мога да отблокирам приложения?

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg