Как се прави уеб сайт

January 25th, 2012 by

Изграждането на работещ и продаващ уеб сайт не е лесна задача. Разбира се, всеки един може да се научи да прави уебсайтове, но въпросът е колко време ще ви трябва и дали си струва.
От друга страна е много важно вече за всеки един бизнес да присъства в интернет с актуално съдържание за себе си, актуални контакти и дори някакви интерактивни функции за резервиране, поръчка на продукти, онлайн каталози, промоции и други такива неща.
Ако все пак решите, че вие ще си правите уеб сайт е важно да знаете няколко неща за това:
Като за начало трябва да имате познания минимум по html. Това е езикът на който трябва да кажете как ще изглежда вашата страница и да оформите нещата. С него ще може да направите сравнително статичен сайт, без някакви функционалности. Ако искате да има и различни функции, които правят някакви неща, ще трябва да имате познания и по други, примерно: javascript, php, mysql.
Друго важно нещо, това е дизайнът на сайта. Може да изпозлвате някакви готови дизайни, които да адаптирате за себе си, а най-добре е дизайнът да бъде специално направен за вашия сайт и спрямо вашите функции и изисквания.
Следващото нещо с което да се запоете, това е домейнът или името на сайта. Трябва да знаете как да “вземете” своето име и да го накарате да сочи към вашия сайт.
Домейнът върви заедно с хостинг или това е физическото място на което е качен вашият сайт и към което физическо място сочи името (домейнът) на сайта.
Това са минималните и основни изисквания, които трябва да имате предвид при започване. Разбира се има и различни решения, при които със сравнително малко познания ще може да направите сайт, но сега няма да се спирам на тях.

 

Ако все пак нямате време за експерименти или искате повече информация, доверете се на консултант, който може да ви напътства и помогне. Сайтът ви ще стане бързо и професионално. Ето ме тук за повече инфо: bobibonchev.com

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg