Как да туитвам и въобще как се ползва twitter

January 28th, 2012 by

Twitter е социална мрежа колкото безсмислена и времегубеща, толкова и забавна и зарибяваща.

При регистрацията си в Twitter в началото може да ви се стори супер нелогичен и безсмислен. Идеята на сайта е да си направиш профил и да туитваш, тоест да публикуваш кратки текстове до 140 символа под формата на статуси. Теб като потребител може да те следват други потребители и да виждат когато ти пуснеш нещо, както и ти може да следваш потребители.

Туитър си има система за лични съобщения, както и възможност да ретуитваш публикации на други потребители. Когато ретуитнеш, публикацията излиза и на твоята стена като е посочено името на потребителя който си ретуитнал във формат @име.

Към всеки свой туит може да добавяш и хештаг. Това е този символ # последван от ключова дума, която характеризира постинга ти. Това е опция въведена от туитър за да се маркират ралзични теми и ключови думи. На тях е и базирана търсачката, тоест, когато търсиш по хештаг, ти излиза всичко тагнато с него.

За да сте популярни и харесвания в туитър трябва да си изградите подход за туитване или да споделяте информация, която би била наистина полезна за други хора, така, че все повече хора да ви следват.

Направете си и вие кръг от хора, които следвате. Това е добре да са хора, които ви вдъхновяват и чиито публикации харесвате.

След като разцъкате и определено време видите как е, все пак туитър може да се окаже “вашата” социална мрежа и да го харесате повече.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg