Как да си намеря работа за лятото и да изкарам пари

January 22nd, 2012 by

Бачкането по време на лятната ваканция и заработването на някой лев допълнително от всеки тинейджър си е старо като света. Аз като бях хлапе също имах нужда от допълнителни пари за разни неща на които съм се кефел, но все не успявах да си намеря. Сега от гледната точка на по-голям, мога да дам няколко идеи за намирането на работа и изкарването на допълнителни пари, които да прибавите към джобните си.

Ето и няколко идеи, които може да се опитате да реализирате и да си докарате някой лев:
Преди всичко може да попитате родители, близки или приятели дали може да им помагате вкъщи или пък в бизнеса, а те да ви дават някакви пари
Друго, което може да направите е да потърсите лятна работа. Ако имате години, в които по закон може да се работи, може да ви наемат в някое заведение или на друго място на половин работен ден примерно да помагате и да си докарвате някакви пари.
Ако умеете да работите на компютър и се справяте, може да потърсите и онлайн работа. Различни сайтове понякога предлага работа като модератори или възлагат някакви други задачки от които могат да се изкарват някакви пари.
Ако сте много добри с компютрите и умеете да правите сайтове и да програмиране или пък учите бързо, може да започнете с това. След време това може да се окаже доста платена и перспективна работа, ако се укажете добри.
Друга възможност, ако сте на “ти” с езиците е да правите някакви преводи. Има сайтове, в които дори онлайн може да превеждате. Там хората пускат текстове и търсят превод на някакъв език, вие взимате поръчка и когато приключите, те ви плащат за това, което сте свършили.
Много хора, особено в големите градове, търсят детегледачки и други позиции за домакинска работа и гледане на деца. Може да пробвате и това. Изкарват се добри пари.
Може да предлагате някаква услуга на хората в блока или квартала. Примерно почистване на входа и мазетата, разхождане на кучета, пазаруване.
Има вариант в който да започнете и собствен бизнес, който да развивате. Просто намерете ниша и проучете какво ще е необходимо за стартирането като ресурси и знания.

Вариантите наистина са много и е индивидуално какво ще е добре за всеки и какво би избрал като почасова, надомна или работа за лятото. Просто, ако сте си наумили, трябва да положите малко усилия и да започнете с търсенето и самото бачкане.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg