Как да си наема адвокат и да отстоявам правата си

January 24th, 2012 by

Адвокатските услуги и въобще дейността на адвокатите са доста непозната сфера за мен или поне бяха. Знаех за адвокатите само това, което съм гледал по филмите и си мислех, че да си наемеш адвокат, който да се грижи за нещата ми или за нещо конкретно е безбожно скъпо начинание. Оказа се, че съм грешал.

Наскоро ми потрябва адвокат за отстояване на мой интерес и се оказа, че всъщност тази услуга е съвсем достъпна.

Това, което аз направих е да се поразровя в интернет и да намеря някой, който предлага услугите си на достъпни цени,
В случая попаднах на адвокат Спасова. Честно казано почти бях загубил надежда, че ще ми изплатят парите, които ми дължеше една фирма. За щастие тя пое с интерес случая и с няколко писма, парите ми бяха по сметката, а до скоро мислех, че се водят дълги съдебни процеси. При мен стана много бързо.

Та ето малко от моя споделен опит за това как може да наемете адвокат и да си гоните интереса:
– потърсете адвокат, който може да ви помогне за конкретния проблем, за целта в сайта трябва да намерите информация затова какви услуги предлага.
– уверете се, че предлаганата услуга и цена ви устройва – най – добре се консултирайте преди да решите дали да ползвате тази услуга, това ще ви струва колкото преглед при лекар.
– доверете се на интуицията си, понякога просто знаеш, че този човек може да ти помогне.

Това, което ми хареса в случая е, че за пръв път отстоях правата си и не се оставих да ме правят на идиот и в случая спечелих. Ако един ден имам собствен бизнес бих се възползвал от услуга като адвокатско обслужване на месечен абонамент.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

One Response to “Как да си наема адвокат и да отстоявам правата си”

  1. Наистина това да наемеш адвокат в днешно време не е чак толкова скъпо начинание, особено пък като се има предвид, какви проблеми може да си навлече човек като се уповава на собствените сили в области на познанието от които не разбира. 🙂

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg