Как да правя упражнения вкъщи

January 10th, 2012 by

Зимния период е сезон в който обикновено се трупат мазнини и след празниците всеки от нас се замисля за някакъв спорт или упражнение, които да го вкарат във форма за настъпващото лято.

Вариантите са различни. Някой избират фитнес, други тенис и въобще всякакви спортове.

Понякога обаче по една или друга причина може да правим упражнения и вкъщи. Освен, че спестява пари и време (времето за ходене и прибиране до фитнес залата примерно), това може да е и силен мотиватор да не се откажем бързо, ако успеем да си изградим режим и правилна програма.

За да започнете да правите упражнения вкъщи не ви трябва кой знае каква подготовка.

Първото, което може да направите е да си определите какви точно упражнения ще правите. Това може да стане като се консултирате с треньор или се поразровите в интернет за подходящи програми.

Друга идея е да видите примери в някой видео сайт за това как точно се изпълняват упражненията. Това може да ви доведе по-голяма ефективност, а и може да ви спести някоя травма.

Друго, което трябва да направите след като си имате програма е да си намерите къде ще правите упражненията и ако е нужно да оборудвате мястото с някакви уреди, постелки или друго каквото ви е нужно.

Определете времето по-което ще правите упражненията, както и тяхната продължителност. Важно е да си изградите навик и да сте постоянни.

Не забравяйте да си направите и хранителен режим, който ще ви помогне. Наблегнете на плодовете и зеленчуците, както и на чистото месо.

Може да си набавите и кантарче за телесното ви тегло и да си следите резултатите от упражнения. Огледало също върши работа, но най-добрия измерител са събраните погледи на плажа през летния сезон.

Успех.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg