exercise_at_home

Как да правя упражнения вкъщи

January 10th, 2012 by

Зимния период е сезон в който обикновено се трупат мазнини и след празниците всеки от нас се замисля за някакъв спорт или упражнение, които да го вкарат във форма за настъпващото лято.

Вариантите са различни. Някой избират фитнес, други тенис и въобще всякакви спортове.

Понякога обаче по една или друга причина може да правим упражнения и вкъщи. Освен, че спестява пари и време (времето за ходене и прибиране до фитнес залата примерно), това може да е и силен мотиватор да не се откажем бързо, ако успеем да си изградим режим и правилна програма.

За да започнете да правите упражнения вкъщи не ви трябва кой знае каква подготовка.

Първото, което може да направите е да си определите какви точно упражнения ще правите. Това може да стане като се консултирате с треньор или се поразровите в интернет за подходящи програми.

Друга идея е да видите примери в някой видео сайт за това как точно се изпълняват упражненията. Това може да ви доведе по-голяма ефективност, а и може да ви спести някоя травма.

Друго, което трябва да направите след като си имате програма е да си намерите къде ще правите упражненията и ако е нужно да оборудвате мястото с някакви уреди, постелки или друго каквото ви е нужно.

Определете времето по-което ще правите упражненията, както и тяхната продължителност. Важно е да си изградите навик и да сте постоянни.

Не забравяйте да си направите и хранителен режим, който ще ви помогне. Наблегнете на плодовете и зеленчуците, както и на чистото месо.

Може да си набавите и кантарче за телесното ви тегло и да си следите резултатите от упражнения. Огледало също върши работа, но най-добрия измерител са събраните погледи на плажа през летния сезон.

Успех.

Как да правя упражнения вкъщи
Гласувай

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, консултации за различни уеб проекти, управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2018 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Web and SEO | SEO / ORM | SEO services | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg | Книжарница | Игра | Красотата | Наръчници | Real Estate