Два скайпа на един компютър? Как да си пусна два skype акаунта едновременно

January 28th, 2012 by

Как да си пусна два или повече скайпа едновременно на един и същи компютър и дали въобще това е възможно? Това е въпрос, който няколко пъти съм си задавал и най-после реших да напиша една статия по темата.

Ползването на повече от един скайп се налага по различни причини. Примерно имате служебен и ваш си скайп и искате да ползвате и двата на работа или пък си имате отделен скайп за чат и отделен за приятели. Все тая. Ето как да си изтеглите и конфигурирате програма, която ще ви позволява да работите с повече от един скайп едновременно:

Първото нещо, което трябва да направите е да изтеглите една безплатна програмка – тулче, което ще ви позволи да пускате колкото си искате скайпове на вашия компютър. Програмата се казва Multi Skype Launcher и е безплатна както вече споменах.

След като изтеглите Multi Skype Launcher-а го пуснете да се инсталира. Инсталацията минава бързо и лесно.

Пуснете програмата след като е вече инсталирана. Ще видите просто прозорче, което е много лесно и интуитивно за употреба.


Сега натиснете на бутона Add (добавям) на програмката и добавете всички скайп акаунти, които ще управлявате с тази програма. Добавените акаунти ще се визуализират в бялото поле.

След като го направите, маркирайте с ляв бутон на мишката и еднократно кликване, тези от акаунтите, които искате да се стартират сега и натиснете Launch  (стартирам) бутона.

Това е всичко, вече имате пуснати повече от един скайпа на вашия компютър или лаптоп. Програмата няма никакви сложни настройки и е изключително лесна за ползване.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg